Hirdetés

Hearthstone - holnaptól belenézhetünk a The Grand Tournamentbe

|

Holnap veszi kezdetét a Hearthstone 10. Tavern Brawl-ja, amelyben ezúttal egy igen különleges játékmód vár ránk: kipróbálhatjuk a még meg nem jelent lapokat.

Hirdetés

A Blizzard közel 3 hónappal ezelőtt vezette be a Tavern Brawl névre keresztelt játékmódot, amelyben minden héten egy speciális szabálymódosítással kell győzedelmeskednünk. Voltak már ötletesebb és elég elszomorító játékmódok is, a jövő héten azonban egy elég izgalmas mód vár ránk.

A Hearthstone következő kiegészítője, a The Grand Tournament még nem jelent meg, de holnaptól már kipróbálhatunk néhány új lapot, az eheti Tavern Brawl ugyanis az új mechanikák, az Inspire és a Joust bemutatására helyezi a hangsúlyt.

Az első Tavern Brawlhoz hasonlóan most is két fix karaktert, Medivh-et és Alleriát kaphatjuk, előbbi az Inspire-re (azaz a Hero Power használatára), utóbbi pedig a Joustingra (vagyis az ellefél paklijának felfedésére) specializált paklival harcol. Érdekes koncepció ez a Hunter esetében, ahol mindig is az agresszív paklik domináltak, így kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)