Hirdetés

Hearthstone - mindenkire rápirít az őszinte trailer

|

A Hearthstone egy összetett, sokoldalú játék, ami egyben azt is jelenti, hogy rengeteg ponton lehet belekötni. Az Honest Trailers csapata most is kegyetlenül odacsapott.

Hirdetés

Amikor már azt hiszed, hogy ezek a srácok nem tudnak újat mutatni, akkor jön a következő őszinte trailer és kénytelen vagy belátni, hogy az elmúlt 3 percben többet nevettél, mint Adam Sandler teljes filmográfiáján.

A bődületesen arcpirító, ugyanakkor keserűen szórakoztató videókon szerencsére nem csak a saját kínunkon, hanem másokon is nevethetünk. A Hearthstone kapcsán a srácok nem csak a hétköznapi játékosoknak, hanem a hisztis streamereknek és az "arcátlan" Blizzardnak is megmondták a tutit.

Szerencsére ez egy olyan játék, amit bárhol, bármikor játszhatunk (azért egy statisztikára kíváncsi lennék, hány órát raktak bele a rajongók wc-n ülve ebbe a csodába), ráadásul a paklik összeállításának köszönhetően teljesen a saját stílusunkban játszhatunk. Aztán ha meguntuk, hogy állandóan kikapunk, lemásolhatjuk valaki másét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)