Hirdetés

Hearthstone - ide is beköltözik a karácsonyi hangulat

|

Idén a Blizzard a Hearthstone játékosait sem hagyja egy kis karácsonyi ajándék nélkül. Ünnepi Tavern Brawl, díszes asztalok és sok újdonság karácsonyra.

Hirdetés

A Blizzard eddig is minden évben megrendezte a Winter Veil ünnepet a World of Warcraft játékosainak, de tavaly a Hearthstone kártyásai különösebb ünneplés nélkül maradtak. Idén ez másként lesz, és nem csak egy kis hó vár majd minket az asztalokon.

Ott kezdünk, hogy egy külön, az ünnepekre tervezett Tavern Brawl érkezik, aminek a címe Gift Exchange lesz. A leírásából egyelőre csak annyi derült ki, hogy minden játékos kap egy ajándékcsomagot az asztalra, amit ha leverünk, akkor valami meglepetést kapunk az azerothi télapótól. A részletekről csak az esemény indulásakor értesülünk, viszont azt tudjuk, hogy a győzelemért egy különleges kártyahátlap jár majd.

Az ünnepi hangulat jegyében a játék néhány asztalát is feldíszítették a fejlesztők. Semmi nagyra nem kell gondolni, csak egy kis hó itt, üres zoknik ott. Néhány minion egyedi animációt is kap az asztalra kerüléskor, és egyéb meglepetés effektek is feltűnnek majd a meccsek során.

Az egyes hősöknek még a köszöntéseik, és emotejaik is megváltoznak, mint például a játék kezdetén mindenki Happy Feast of Winterveil felkiáltással kezd neki a meccsnek.

A Winter Veil esemény fájljait tartalmazó frissítésben egyébként a következő hónapok kártyahátlapjai is benne voltak, néhány új Tavern Brawl adatai mellett.

Amennyiben minden kibányászott részletre kíváncsiak vagytok, úgy megnézhetitek ezeket a HearthPwn oldalán. Nektek hogy tetszik a karácsonyi esemény?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)