Hirdetés

Hearthstone - három csomagot kapsz ingyen, ha most belépsz

|

Az ünnep előtt nem úgy teljesítettek a szerverek, ahogy kellett volna, ezért a srácok most a bocsánatunkért esedeznek, és még ajándékot is hoztak.

Hirdetés

Tavaly év végén megérkezett a Hearthstone legújabb kiegészítője, ami új kalandokkal dobta fel az amúgy sem unalmas kártyás játékot, azonban valószínűleg a nagy terhelés miatt akadt egy-két gond a szerverekkel. A Blizzard viszont megígérte, hogy kárpótol mindenkit, még azokat is, akik nem is játszottak akkor, és lám, betartotta az ígéretét.

Hirdetés

Ha elindítjátok a Battle.net launchert, akkor az ajándékok menüjében találtok három darab Kobolds & Catacombs kártyacsomagot, amelyek egy kattintás után már elérhetővé is válnak a játékban. A Blizzard ezzel kér bocsánatot tőlünk, amiért tavaly decemberben, karácsony előtt nem stimmelt minden a szerverekkel.

Ti nyitottatok valami szépet az ajándék kártyacsomagokból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)