Hirdetés

Hearthstone - 5 lapot nerfelnek, nem csak a druidáknak fog nagyon fájni

|

A Blizzard bejelentette, hogy mely lapokat fogják gyengíteni a következő frissítésben. Nem, az Ultimate Infestation nincs köztük.

Hirdetés

Ben Brode a napokban már elárulta, hogy dolgoznak azokon a módosításokon, amelyekkel ki akarják egyensúlyozni a Hearthstone jelenleg elég durván a driudák irányába boruló metáját. Most a hivatalos fórumra fel is kerültek a módosítások.

Összesen 5 lap érintett az ügyben, ezek közül azonban csak kettőt játszanak a druidák. Az Innervate mostantól csak 1 manát ad 2 helyett, a Spreading Plague pedig 5 helyett 6 manába kerül. Ezek a módosítások remélhetőleg valamennyire visszafogják majd a domináns deckeket. A sokak által gyűlölt Ultimate Infestation egyelőre marad jelenlegi formájában, pedig ennek a megváltoztatásán is gondolkoztak.

Emellett odacsapnak a Hexnek, ami 3 mana helyett a jövőben 4-be kerül majd, de a warriorok kedvenc fegyvere, a Fiery War Axe ára is 3-ra nő 2 manáról. Nem ez lesz a sámán játékosok egyetlen pofonja, ugyanis a Murloc Warleader sem ad már életerőt a jövőben a többi murlocnak, bár ez talán inkább a mid-range palákat érinti majd érzékenyen.

Ha szeretnétek tudni, hogy miért pont ezek a lapok estek áldozatul, illetve hogy milyen egyéb változtatásokon gondolkozott még a Blizzard (akár ezekkel a lapokkal kapcsolatban is), akkor olvassátok el a hivatalos fórumposztot! A patch a következő frissítéssel élesedik, a nerfelt lapokat teljes áron törhetitek be. Kivéve a basic lapokat, mert azokat ugye nem lehet disenchantolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)