Hirdetés

Hearthstone - itt a The Grand Tournament összes lapja

|

Már csak néhány nap választ el minket a Hearthstone következő kiegészítőjének, a The Grand Tournamentnek megjelenésétől, mostanra pedig már minden lapot bemutattak a készítők. Íme.

Hirdetés

A Blizzard pár héttel ezelőtt jelentette be, hogy hamarosan új kiegészítővel bővül a már jóval több mint 30 millió játékossal büszkélkedhető Hearthstone kínálata. Ezúttal nem egy Adventure pakkot kapunk, mint legutóbb a Blackrock Mountain esetében, hanem a Goblins vs Gnomes-hoz hasonló, összesen 132 lapot tartalmazó csomag vár ránk, amelyek paklinként vásárolhatunk meg.

A lapokat természetesen nemcsak vásárlással, hanem az Arena módból is megszerezhetjük majd, a jövőben ugyanis nemcsak GvG-s paklit kaphatunk a győzelemért, hanem az alap-GvG-TGT trióból valamelyiket. A The Grand Tournament kasztonként 9-10 lapot, valamint további neutrális lapokat, köztük 9 epic és 10 legendary kártyát rejt.

Neutral Legendary

Neutral Epic

Neutral Rare

Neutral Common

Druid

Hunter

Mage

Paladin

Priest

Rogue

Shaman

Warlock

Warrior

Hogy pontosan mikor is indul végre a kiegészítő, azt egyelőre nem tudjuk, de a Blizzard azt ígérte, hogy még augusztusban fejest ugorhatunk az új kalandokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)