Hirdetés

Hearthstone - tényleg Un'Goro a következő úticél

|

Áprilisig kell várni a Hearthstone Journey to Un'Goro című kiegészítőjére, ami 135, részben új képességekkel rendelkező kártyát kínál.

Hirdetés

Ebben a lyukakkal teli világban nyilván már ez is kiszivárgott, de a Blizzard ma megerősítette, hogy tényleg Un'Goróba, a dinoszauruszok (vagy dínószerű lények) területére viszi útjuk a Hearthstone játékosait.

A 135 kártyával megpakolt kiegészítő lapjai közül néhány például olyat tud (az Adapt képességnek hála), hogy választhatunk, milyen buffot szeretnénk rá, így helyzettől függően lehet erősebbé tenni. Pontos megjelenési dátum még nincs, csak annyit tudni, hogy áprilisban tervezik élesíteni, és onnantól indul a mamut éve is. Az alábbi két videóból az első jó pár lapot bemutat, a második meg hangulatot kelt, nézzétek meg mindkettőt feltétlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)