Hirdetés

Hearthstone - ajándékot kapnak az európai játékosok

|

A Blizzard igyekszik kiengesztelni az európai Hearthstone közösséget a napokban felmerült kapcsolódási problémák miatt. Örvendjünk!

Hirdetés

Ha a napokban esetleg gondjaid voltak a Blizzard kártyajátékába történő bejelentkezéssel, nyugodj meg, nem nálad volt a hiba. A kellemetlenségekért viszont bőkezű bocsánatkérést kapunk.

Az Európában kártyázó játékosok kapcsolódási problémákat észleltek a Hearthstone elindítása során az elmúlt napokban, a Blizzard szerencsére már beazonosította a probléma forrását. A kellemetlen incidens miatt az összes, május 3-a előtt létrehozott Hearthstone fiók tulajdonosa ajándékot kap, méghozzá két darab klasszikus kártyacsomagot. Ezek nem évülnek el, szóval akármikor kinyithatod őket, de a Blizzard kihangsúlyozta, hogy a bejelentést követően akár 24 óra is eltelhet, mire mindenkihez eljutnak a bocsánatkérő meglepetések. 

 Nektek megérkezett már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)