Hirdetés

Drágulnak a Hearthstone kártyák, a játékosok őrjöngenek

|

A Blizzard úgy döntött, az USA-n kívül változtat a Hearthstone-ban megvásárolható kártyacsomagok árain, ami várható módon nem annyira jött be a játékosoknak.

Hirdetés

Akik nem szoktak kártyákat vásárolni a Hearthstone-ban, azoknak biztosan a következő kiegészítő érkezése a legizgalmasabb esemény a játékkal kapcsolatban, de akik rendszeresen vásároltak lapokat, most nem feltétlenül ezzel vannak elfoglalva. A Blizzard ugyanis bejelentette, hogy az USA-n kívüli piacokon módosítja a kártyacsomagok árait.

A "helyi és regionális piaci helyzethez" való igazítás (amiről itt olvashattok részletesen) persze a legtöbb esetben drágulást jelent, az euróban kifejezett árak esetében például csupán 11 százalékos emelkedést, de angol fontban konkrétan másfélszeresébe kerül majd a legolcsóbb, két boostert tartalmazó kártyacsomag. A március 22-én életbe lépő változtatások a hazai Google Play áruházban egyébként 950 Ft-ra módosítják a jelenleg 750 forintos két paklis csomag árát és 12 500-ról 15 500 Ft-ra a legnagyobb, negyven paklis ajánlatot, ami 27 és 24 százalékos emelkedést jelent.

A Hearthstone közössége a bejelentést követően szinte egyként háborodott fel és kezdett panaszkodni a Blizzard kapzsiságára. Részben azért is, mert a készítők nemrég jelentették be azt is, hogy a kevesebb, de könnyen megszerezhető lapot hozó egyjátékos kalandok helyett még több kiegészítőt készítenek majd, ami sok játékosnak azt jelenti, hogy még több paklit kell vásárolniuk, ha versenyben szeretnének maradni.

Ti egyébként szoktatok paklikra költeni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)