Hirdetés

Hearthstone - sejtelmes ízelítő vezeti fel a következő kiegészítőt

|

A teljes bejelentést valószínűleg az idei BlizzConon fogjuk megkapni, addig lehet találgatni, hogy mi is lehet a következő csomag témája.

Hirdetés

A Blizzard a pénteken kezdődő BlizzCon 2019-en fogja bejelenteni a következő Hearthstone kártyacsomagot. Ezt maga a Lazul asszonyság tudatta velünk a legfrissebb videóban, de sok mindent nem árult el azon kívül, hogy két oldal közül kell választanunk majd.

Hirdetés

Hogy melyik lehet ez a két oldal, az még kérdéses, de a legvalószínűbb tipp a League of E.V.I.L. és League of Explorers páros, akik az előző két kiegészítő főszereplői voltak.

Minden jel arra utal, hogy a Blizzard az idei évre egy brutális showt rakott össze. Több játékbejelentésre is számítunk, így a Hearthstone kiegészítőnek is oda kell tennie magát ahhoz, hogy ne sodorja azt el a többi cím árja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)