Hirdetés

Megvan a következő Hearthstone-kiegészítő témája?

|

A Blizzardnak finom, de jól érthető módszere van, hogy még a bejelentés előtt segítsen kitalálni, mi is lesz a következő Hearthstone-kiegészítő témája. Ezúttal is elég látványosan üzentek a fejlesztők.

Hirdetés

Azt már néhány napja tudjuk, hogy március 11-én nagy bejelentésre készül a Blizzard a Hearthstone-nal kapcsolatban, ami nagy valószínűséggel a következő kiegészítő leleplezése lesz. Ha viszont hihetünk a fejlesztők által hagyott finom üzeneteknek, már most kitalálhatjuk, mi az új szett témája.

Korábban a Blackrock Mountain kalandra utaltak még a bejelentés előtt azzal, hogy a hivatalos weblap főoldalának alján lévő kártyákat kicserélték olyan lapokra, amik mindenkit a World of Warcraftból jól ismert helyszínre emlékeztettek. A pénteki bejelentés előtt ezeket a kártyákat ismét megváltoztatták, ezúttal pedig a Mind Blast, a Void Terror, a Dark Whispers, a Cult Master és a Faceless Manipulator alapján kéne kitalálnunk, mi is vár ránk a következő kiegészítőben. Sokak szerint ez az öt lap azt jelentheti, hogy a Hearthstone-ba is megérkeznek a Warcraft-világ öreg istenei.

Bizonyíték lehet például a fent látható meghívó, ami a bejelentésnek is otthont adó, a téli szezon végét jelentő Hearthstone-bajnokságra hívja fel a figyelmet, és láthatunk rajta egy csápos lényt, illetve az ősi istenek suttogására is utal a felirat. Másfelől még korábban kiszivárgott néhány kártya neve, amiknek a valódiságát az bizonyítja, hogy a listán szereplő lapok közül valóban megkaptunk néhányat a League of Explorers kiegészítőben. Ezek között pedig akad három, a Dark Summoner, a Sinister Cultist és a Bloodaxe Ritualist, amik tökéletesen illenének az istenségek Cthulhu-mítoszra igen hasonlító témaköréhez.

Hogy jól tippelt-e a Hearthstone-közösség, azt március 11-én, tehát most pénteken biztosan megtudjuk, a bejelentést is ígérő streamet itt nézhetitek majd, magyar idő szerint este 7 órától.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)