Hirdetés

Hearthstone: Knights of the Frozen Throne - augusztusban indulunk Northrendre

|

Hajnalban megvolt a hivatalos Hearthstone kiegészítő bejelentés, és bár kicsit korábban már sok minden kiszivárgott, még jutott meglepetés az eseményre.

Hirdetés

A Hearthstone következő kiegészítője a Knights of the Frozen Throne, a régóta várt csomag végre megérkezik majd augusztusban, benne pedig 135 új kártyalap, melyek Northrend, a Scourge és a Death Knightok köré épülnek majd. Új kasztot nem kapunk, viszont kapunk 9 új kaszt lapot, hogy azért ne biggyedjen le teljesen a szánk.

Az új kártyatípus, a Hero Card olyan lap, ami helyettesíti a hősünket (nagyjából olyasmire kell gondolni, mint Jaraxxus), valamilyen azonnali hatással érkezik, és lecseréli hős képességünket. Az első ilyen bemutatott kártya Deathstalker Rexxar, aki a Hunter kaszt hős lapja lesz.

Miután letesszük a lapot, minden ellenséges minion sebződik 2-t, majd Rexxar Death Knight változata új képességet kap, amivel Zombeasteket csinálhat lényeiből. Minden kaszt fog kapni egy Death Knight változatot, rengeteg más lap mellett is. Egy új mechanika, a Lifesteal is bevezetésre kerül. Ha egy Lifesteallel felszerelt lényünk megüti az ellenfelünket, akkor a mi hősünk annyit gyógyul, amennyi sebzést az bevitt. Az eddig bemutatott Knights of the Frozen Throne lapok a következőek:

A Blizzard a Year of the Mammoth indulásánál bejelentette, hogy a klasszikus Adventure csomagoknak vége, és a jövőben olyan kiegészítők lesznek, melyek amellett, hogy új kártyacsomagot hoznak, saját kalandrésszel is rendelkeznek majd. A Knights of the Frozen Throne az első ilyen, itt ugyanis egy három szintes kalandot is kapunk, melyek teljesítéséért kártyacsomagok, és egy véletlenszerűen választott Hero Card is vár majd bennünket. A kaland ráadásul mindenkinek ingyenesen elérhető lesz majd.

A hivatalos bejelentéshez érkezett egy nagyon hangulatos trailer is, aminek háttérzenéje minden World of Warcraft játékos számára nagyon ismerős lesz.

Tehát a Knights of the Frozen Throne tartalmazni fog 135 új lapot, egy 3 szintes Adventure részt, egy új játékasztalt, és egy új kártyatípust. Mindez augusztusban fog befutni. Az új kiegészítő a napokban már előrendelhető lesz, és aki már most bevásárol, az hazavihet egy Frostmourne kártyahátlapot is.

Nektek hogy tetszik a téma?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)