Hirdetés

Hearthstone: Knights of the Frozen Throne - paklit másol az egyik legújabb lap

|

A Blizzard bemutatott egy újabb kártyát a készülő Knights of the Frozen Throne kiegészítőből.

Hirdetés

Már javában készül a Hearthstone legújabb kiegészítője, a Knights of the Frozen Throne, amelyben 135 új kártyára csaphatnak le majd a rajongók, valamint néhány ingyenes küldetéssel is kibővül a játék. Az új lapok azért is érdekesek, mert ezekkel együtt jön be az új kártyatípus, a Hero Card, ami várhatóan feldobja majd egy kicsit a játékot.

A Blizzard most bemutatott egyet a készülő új lapok közül, amely nem más, mint az Archbishop Benedictus nevű legendás Priest. A kártya Battlecry (vagyis kijátszása után azonnal aktiválódó) képessége segítségével az ellenfél paklijának másolatát belekeverhetjük a saját paklinkba. Ez azért elég menőn hangzik. 

A Knights of the Frozen Throne kiegészítő megjelenése valamikor augusztusban várható. Ti mennyire várjátok? Hogy tetszenek az új Hero kártyák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)