Hirdetés

Hearthstone - így kapott ki saját lapjaitól az egyik legjobb aréna játékos

|

Ha csak egy dolgot tanultok ma, akkor az legyen az, hogy ne kezdjetek el keménykedni mielőtt befejeznétek a meccset. Könnyen visszaüthet, mint Ratsmah hidrái.

Hirdetés

Az egyik legszebb dolog egy új Hearthstone kiegészítő megjelenésekor nézni, ahogy a legjobbak is küszködnek az új kártyák elleni védekezéssel. Johnnie "Ratsmah" Lee ezt nagyon szépen demonstrálta néhány napja. A srác az egyik legjobb amerikai aréna játékos, aki biztos volt győzelmében a lent látható aréna meccsben.

Ratsmahnak lent volt 2 Bittertide Hydraja, melyek 8/8-as testek, 5 manából lejönnek, de cserébe 3 sebzést rád osztanak, ha sebződnek. Emberünk 2 ilyen szörnnyel az asztalán biztos volt a győzelemben, és amikor ellenfele lehozott egy Flame Impet, akkor sem izgult különösebben.

"Ja, vágd csak pofán magad, azzal majd megmutatod."

Hangzott el közvetlenül azelőtt, hogy Ratsmah kikapott saját magától. Ellenfele ugyanis a Flame Imppel a Defile nevű varázslatnak alapozott meg. Ez a kártya egy pontnyi sebzést okoz mindennek az asztalon, és ha ezzel megöl egy miniont, akkor újra kijátszódik a lap. Bathory okos előkészületeinek hála ez 4-szer történt meg, ami a Hydráknak köszönhetően 24 sebzést okozott Ratsmahnak.

Nem hogy Ratsmah álla akadt ki, de még a Red Velvet - Rookie is elhallgatott a háttérben. Csodálatos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)