Hirdetés

Hearthstone - végre nerfelik a druidát, másnak is lesz esélye

|

A kiegészítő megjelenésével teljesen egyoldalúvá vált a meta, ami sok embernél kiverte a biztosítékot. Szerencsére a Blizzard hajlandó változtatni.

Hirdetés

Amikor bemutatták a 1-manás spelleket megsemmisítő Skulking Geistot, a Hearthstone rajongók egy emberként ugrottak fel, hogy vége a Jade Druid egyeduralmának. Aztán kiderült, hogy a Jade Druid minden eddiginél erősebb, de legalább már vele egy szinten van a Ramp Druid, a Token Druid és az Aggro Druid is.

A hétvégén zajló HCT Europe versenyre például mind a 77 nevező hozott magával druid paklit, de egy ilyen meccset sem láttunk, mert mindenki automatikusan ezt banolta. A Vicious Syndicate jelentése szerint ladderen minden harmadik pakli Druid, a második legerősebb Priest csak 15%-ot, az utolsó helyen kullogó Rogue alig 5%-ot tesz ki. A gamescomon Ben Brode még azt mondta, hogy mérlegelik az esetleges változtatásokat, de a jelek szerint nem akarják tovább húzni a dolgot.

Hogy pontosan melyik aspektusába nyúlnak majd bele a Hearthstone domináns kasztjának, az egyelőre nem derült ki, de ha tippelnünk kéne, akkor a Malfurion-Spreading Plague-Druid of the Swarm vonalon fognak nerfelni. Ja, majdnem elfelejtettem ezt a nagyon jól balanszolt lapot:

Egyesek szerint az Innervate-et is ideje lenne nyugdíjba küldeni, meglátjuk, meglép-e egy ilyent a Blizzard a szezon közepén. Amint bármi konkrétum kiderül, azonnal szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)