Hirdetés

Hearthstone - idő előtt kiszivárgott az új kiegészítő

|

Úgy tűnik, hogy a nagy melegben hűsölni küld minket a Blizzard, és talán még egy régóta várt kaszttal is bővíti a játékot.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja röppent fel az a pletyka, miszerint a Lich King kapja a főszerepet a játék következő kiegészítőjében, és nemrég azt is megtudtuk, hogy pont holnap hajnalban kerül leleplezésre a nagy újdonság, ám most idő előtt lehullt a lepel a dologról, és igaznak bizonyultak a korábbi találgatások.

Hirdetés

A Hearthstone kínai weboldalára került fel néhány érdekes artwork és egyéb elem, amelyekhez hasonlót utoljára a Wrath of the Lich King WoW kiegészítő megjelenésekor láthattunk. A jeges, fagyos téma mellett kiderült a kiegészítő címe is, ami a kínai szöveg alapján Knights of the Frozen Throne lesz.

Ahogy az a képen is látható, a háttérben ott van Arthas kardja, a Frostmourne, körülötte pedig néhány death knight, akik nagyon hasonlítanak a Hearthstone-ban játszható hősökre. Ez alapján könnyen elképzelhető, hogy végre megkapjuk a régóta várt kasztot a játékba. Alább látható mozgás közben is a dolog, a bejelentés után valószínűleg ez fogad majd minket, ha felkeressük a hivatalos oldalt.

A kiegészítő leleplezése a HCT Spring Championship alatt esedékes, ami hajnalban lesz, de ha élőben szeretnétek nézni, akkor azt megtehetitek a Hearthstone Twitch csatornáján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)