Hirdetés

Hearthstone: Kobolds & Catacombs megjelenés - jövő héten támadnak a koboldok

|

Már nem kell sokat várnunk a kártyás játék következő kiegészítőjére.

Hirdetés

Az idei BlizzConon lett bejelentve a Hearthstone: Kobolds and Catacombs, amiben a játékosok kincsek után fognak kutatni a legsötétebb kazamaták mélyén. Most már azt is tudjuk, mikor érkezik meg a kaland.

Hirdetés

A Blizzard tegnap jelentette be, hogy a kiegészítő december 7-én, tehát jövő hét csütörtökön fog élesedni, ráadásul számos jutalom vár a játékosokra. Ha megjelenés után belépünk a játékba, egyből kapunk 3 darab Kobolds & Catacombs kártyacsomagot, valamint egy legendás fegyvert.

Ám ez még nem minden, ugyanis elérhető lesz három, az új Dungeon Run mókához kapcsolódó küldetés is, amelyek teljesítéséért további 3 csomag üti a markunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)