Hirdetés

Hearthstone: Kobolds and Catacombs - az új lapok között Rogue Secretek is vannak

|

Tegnap este egy fejlesztői streamben láthattunk néhány új kártyát a Kobolds and Catacombs szettből, ami egyelőre meglehetősen érdekesnek tűnik. A Rogue rajongóknak legalábbis biztosan tetszeni fog.

Hirdetés

Peter Whalen, a Hearthstone egyik dizájnere leült a mindig mosolygós Brian Kiblerrel, hogy megmutassanak néhány lapot a hamarosan érkező új kártyacsomagból. A Shaman legendary fegyver mellett a Rogue kaszt első secret lapjai voltak a legizgalmasabbak.

Hirdetés

Ha rákattintotok a lenti galériára, akkor átlapozhatjátok az összes tegnap bemutatott kártyát. Érdemes végignézni őket, mert több is mutat olyan mechanikát, amit eddig nem nagyon láttunk. A Warrior folyamatosan fejlődő Mithril Spellstoneja például nem tűnik nagyon erősnek, viszont annál érdekesebb.

Hogy tetszenek eddig a csomag új lapjai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)