Hirdetés

BlizzCon 2017 - a kazamaták mélyére visz minket az új Hearthstone kiegészítő

|

Bejelentésre került a kártyás móka idei utolsó tartalmi frissítése, ami egy klasszikus kalandra invitál.

Hirdetés

A Year of the Mammoth keretén belül három kiegészítőt ígért nekünk a Blizzard, ezek közül kettőt már megkaptunk, most pedig elérkezett az idő, hogy bemutatkozzon a harmadik, ami már a trailer alapján jó mókának ígérkezik.

Hirdetés

A Kobolds & Catacombs kiegészítő címe mindent elárul, ugyanis a témája a gyertyaimádó koboldok köré épül, akik a mindenféle kincsekkel és veszélyekkel teli földalatti alagutakban várnak ránk. 135 új lap, ismételhető egyjátékos, Dungeon Run névre hallgató kalandok, legendás fegyverek mind a kilenc kasztnak és egy új játékmechanika, a Recruit.

További részleteket a játék hivatalos oldalán olvashattok.

Ráadásul november 6-tól kezdve mindenki bezsebelhet egy ingyenes legendás, Marin the Fox lapot, mindössze csak be kell lépnetek a játékba. A kiegészítő megérkezése után pedig mindenki kap egy random legendás fegyvert.

A Kobolds & Catacombs valamikor decemberben jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)