Hirdetés

Hearthstone - egy streamer annyi lapot próbált meg szétszedni, hogy kifagyott tőle a játék

|

Kripparrian több évnyi gyűjtögetés után végre megnyomta a több mint 660 ezer dustot érő gombot, de a tüzijáték elmaradt.

Hirdetés

Már jó néhány érdekes dolognak lehettünk szemtanúi a Blizzard kártyajátékában, de olyat még nem nagyon láthattunk, hogy valaki több tízezer lapot akart volna disenchantolni.

A Hearthstone egyik remek funkciója, hogy felesleges lapjainkat szétszedhetjük, majd az így kapott dustból összerakhatjuk azokat a lapokat, amelyekre épp szükségünk van. A játék egyik legnépszerűbb streamere, Octavian "Kripparrian" Morosan három évvel ezelőtt kezdte el gyűjtögetni a kártyákat, és mostanra bizony óriási mennyiséget halmozott fel belőlük. Minden egyes kiegészítő megjelenésekor több mint 1000 kártyacsomagot vásárolt, ráadásul az arénából is folyamatosan jött az utánpótlás. Így jutott el végül a 660 620 dustot érő kártyamennyiséghez, amit nemrég egy élő közvetítés során be is darált.

A játék rendezője, Ben Brode viccesen azt nyilatkozta, hogy egy ilyen akció bedöntené a szervereket, ettől pedig csak még izgatottabbak lettek a rajongók. Több mint 60 ezren nézték élőben, ahogy Kripparrian megnyomta a gombot, és ha esetleg lemaradtatok volna róla, akkor most visszanézhetitek.

Amint az látható, a disenchant gomb megnyomása után a játék egyszerűen nem reagált semmire, majd rövidesen össze is omlott a kliens. Szerencsére a szerverek megúszták a dolgot és a világvége sem jött el, Kripp pedig megkapta az összes dustot, miután visszalépett a játékba.

Nektek mennyi volt eddig a legtöbb por, amit kaptatok egy bedarálás után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)