Hirdetés

BlizzCon 2016 - befutottak az első Hearthstone: Mean Streets of Gadgetzan lapok

|

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit tartogat a negyedik kiegészítőcsomag, akkor most van egy galériára való ropogós kártyánk a számodra.

Hirdetés

Alighogy befutott a Hearthstone: Mean Streets of Gadgetzan trailer, elkezdtek szállingózni az első kártyalapok is. A panelen 3-4 új lényt láttunk, de a későbbiekben a helyszínen lévő játékosok már elkezdték küldeni a többit.

Ahogy lapozgatjátok a galériát láthatjátok, hogy egyes kártyák manaköltsége alatt látható egy apró jelzés. Ez mutatja, hogy melyik 3 kasztban lehet játszani a lapot. Ez egy új lehetőség, ami a Gadgetzan kiegészítővel érkezik.

Az első lapok végigpörgetéséhez kattintsatok a képre itt:

Az eddigi legérdekesebb legendary kétségkívül Kazakus, aki képes a játékos kívánsága szerint elkészíteni egy egyedi varázslatot. Ez így működik a gyakorlatban:

Az új kiegészítő egy új asztalt is hoz magával, amiről szintén kaptunk egy szép screenshotot. Gadgetzan három nagy frakciója képviselteti magát rajta.

Pontos megjelenési dátumot még nem tudunk a csomaghoz, viszont a Hearthstone hivatalos oldalán már előrendelhetitek az első paklikat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)