Hirdetés

BlizzCon 2016 – bemutatkozott a Hearthstone: Mean Streets of Gadgetzan

|

Néhány napja már pedzegeti a Blizzard, hogy új kiegészítővel jönnek, és tényleg. Gadgetzanba megyünk új, őrült kártyamechanikákkal.

Hirdetés

Ahogy már sejteni lehetett, nem egy újracsomagolt Goblins vs. Gnomes  kiadással szúrják ki a szemünket. Az új Hearthstone kiegészítőben mafia családokat, őrületet, fura italokat, és nagyon érdekes kártyamechanikákat kapunk.

Egyelőre csak a trailert és néhány lapot láttunk, de mivel a hétvégén lehet játszani az új kiegészítőt a helyszínen, így valószínűleg több kártyát is megismerünk hamarosan.

A lényeg, hogy kapunk olyan lapokat, amiket három kasztba is berakhatunk, és az egyik legendary szörnnyel saját varázslatot kutyulhatunk ki magunknak. Mi már itt rendben vagyunk (na jó, a Priestet azért még megszeretgethetnék).

Amit kapunk képeket az új kártyákról, azonnal szórjuk is ki nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)