Hirdetés

Hearthstone - megjelent a Goblins vs Gnomes, ingyen kártya mindenkinek

|

Megérkezett a Hearthstone első igazi kiegésztője, a Goblins vs. Gnomes, és most különösen érdemes kipróbálni.

Hirdetés

A Curse of Naxxramas csak a kezdet volt, a Hearthstone első klasszikus értelemben vett kiegészítője a Goblins vs Gnomes, ami ma már Európában is elérhető.

A kiegészítő több mint százhúsz új kártyát hozott, melyek közül néhányat ingyen megszerezhettek pusztán azzal, hogy december 19-ig bejelentkeztek a játékba. Összesen három kártyacsomag jár mindenkinek, ami nagyjából 15 kártyát jelent, és az bizony nem rossz. A Goblins vs. Gnomes kártyacsomagok egyébként ugyanannyiba kerülnek, mint az Expert csomagok, és ugyanúgy megvásárolhatóak arannyal, pénzért, vagy megszerezhetőek az Arénában. És craftolhatóak is, persze. Szóval nem fog titeket nagy meglepetés érni. Hajrá, csak ügyesen!

A Hearthstone ingyenesen játszható PC-n, Mac-en és iPaden, hamarosan pedig az androidos tabletes, valamint az okostelefonos változat is befut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)