Hirdetés

Egy új MMO-ban is irányíthatjuk a Hearthstone karaktereit (videó)

|

Ha szeretted volna kipróbálni, milyenek a Hearthstone gigantikus összecsapásai egy 3D-s játékban, már nem kell sokat várnod.

Hirdetés

A Hearthstone népszerűségét lehetetlen letagadni, ami nem csak abban mutatkozik meg, hogy rengetegen játsszák és nézik folyamatosan a játékot, hanem abban is, hogy hihetetlen pénzösszegeket hoz a Blizzardnak. Ezt meglovagolva egy másik műfajban is elhozza nekünk a kártyajáték legismertebb karaktereit a stúdió.

Így a Hearthstone elvont játéktáblái helyett egy valódi háromdimenziós világot járhatunk be, ahol megtaláljuk az összes legendás lapon található szereplőt. Az új játék egy MMO lesz és egy látványos trailert is kiadott hozzá a Blizzard, amin összehasonlítják a 3D-s modelleket a kártyaváltozatokkal. 

Hamarosan küldenek meghívókat a Hearthstone-MMO zárt tesztjére, mindenki várja, bármelyik pillanatban jöhet a mail.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)