Hirdetés

Hearthstone - ilyen lesz a Monster Hunt

|

A The Witchwood már megérkezett, de annak egyjátékos modulja még várat magára. A fejlesztők egy kicsit meséltek arról, hogy mire számíthatunk a Monster Hunt módban.

Hirdetés

A Hearthstone: The Witchwood múlt héten jelent meg, benne rengeteg új izgalmas lappal. Miközben a Play módban mindenki az új paklikat tesztelgeti, a Blizzard csapata a Monster Hunt mód indítására készül, ami ennek a kiegészítőnek lesz az egyjátékos része.

Hirdetés

A Monster Hunt hasonlóan működik majd a Kobolds & Catacombs Dungeon Run módjához. Választhatunk egy hőst, amivel aztán le kell darálnunk néhányat a Monster Hunt egyedi, 45 különböző ellenfeléből. A hősök ezúttal egyediek, saját képességekkel, egyéni loottal, és sajátos lapokkal. Ezekről meséltek most főleg a fejlesztők.

A Hearthstone: The Witchwood Monster Hunt módja jövő héten, pontosan április 26-án válik majd elérhetővé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)