Hirdetés

Hearthstone bétakulcs nyereményjáték - idézz meg minket!

|

Hearthstone rajongó vagy, de valahogy eddig lemaradtál a bétáról? Itt az esély, hogy te is bekerülhess a Heroes of Warcraft tesztelői közé.

Hirdetés

Hetek óta már álmodban is bétakulcsokat kergetsz? Meguntad, hogy csak videókban láthatod a Blizzard legfrissebb játékát? Itt az alkalom, hogy te is belevághass az önfeledt kártyázásba, és még csak meg sem kell erőltetned magad.

A Hearthstone oldalak elkeseredett fórumozói lángoló dühvel követelik maguknak a megnyugvást hozó kulcsok egyikét, és nem is ok nélkül. A Blizzard CCG (Collectible Card Game) játéka amellett, hogy egyszerűen tanulható, elképesztő taktikai mélységeket rejt, miközben az egész egy forintba sem kerül. Aki szeretné, az teljesen ingyenesen élvezheti a Heroes of Warcraft csatáit. Így persze hosszabb ideig tart egy-egy kiegészítő kártyacsomag megkaparintása, de legalább nem kell feláldoznunk egy fityinget sem a pizzás csigára szánt pénzből. Mindemellett elképesztően hangulatos, kifejezetten látványos produktum, ami ráadásul még egy intelligensebb kenyérpirítón is kellemes sebességgel elszalad. 

És mit kell tennetek azért, hogy ti is, még jóval a megjelenés előtt kipróbálhassátok a Blizzard legújabb nagy dobását? Alkossátok meg a GameStar csapat egy tagját minion (megidézhető lény) formában. A beküldött pályamű formátumát rátok bízzuk: ha érzitek magatokban a tehetséget, akár meg is rajzolhatjátok a lapot, de ha csak leírnátok, hogy hogyan képzelitek el, mondjuk Wolfit kártyapaklitok apródjaként, az is megfelel. A fenti úriember persze csak példa volt, bárkit kártyába önthettek, íme egy példa: (1) EndreMan, the Furious 1/1 Ritkaság: Epic Képesség: Felháborodás (Ha sebzés éri és életben marad kap +10 támadást).

Azoktól sem várunk csodát, akik rajzolásra adnák a fejüket, elég egy pálcikaember is, ha a lap maga ötletes. Paint, kézzel rajzolt alkotás, de összevágott Photoshop mágia is ér. A balansz nem szempont: ha RG-t (1) manáért megidézhető 10/10-es, Divine Shield képességgel felszerelt Legendary lapnak akarjátok megalkotni, az is belefér (még ha nem is túlzottan hiteles).

A pályaműveket vasárnap éjfélig várjuk a nyeremenyjatek@gamestar.hu email címre, a subject legyen: HEARTHSTONE. A győzteseket válaszlevélben értesítjük, a legjobb műveket pedig közzétesszük itt, a GSO-n, amint végeztünk a kiértékeléssel. Nos, kinek kell a kód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)