Hirdetés

Hearthstone - késik a nyílt béta

|

Az új update után a Blizzard kiadott egy közleményt , melyben a béta jelenlegi állásáról tájékoztatnak minket. Valóban áll.

Hirdetés

A BlizzConon bejelentették, hogy már decemberben szeretnék elindítani a Hearthstone: Heroes of Warcraft nyílt bétáját, de a Battle.neten megjelent friss blogbejegyzés szerint idén már csak a zárt bétázók népes táborának van lehetősége ismerkedni a kártyalapokkal.

Ezzel párhuzamosan viszont a zárt bétát kiterjesztették, és még több visszajelzést szeretnének a már bejutott játékosoktól, hogy ha eljön a teljes változat megjelenésének napja, mindenki a Blizzard minőséget kapja. A zárt bétába való jelentkezés egyébként még nem zárult le, január hetedikén adhatjuk le utoljára kérelmünket. Akik december 16. előtt jelentkeztek, azok közül állítólag már mindenki kapott kódot, de sokan panaszkodnak, hogy ez így nem teljesen igaz.
 

A Blizz egyébként nem fukarkodik a bétakulcsokkal, és azokon is segít, akikkel esetleg kibabrált az e-mail-rendszerük: azok a Battle.net fiókok, melyek tulajai jelentkeztek, de nem aktiválták bétakulcsukat, automatikusan hozzáférést kapnak január első heteiben. Végül mindenkit arra bátorítanak, hogy bővítse kártyáinak gyűjteményét, mert minden kártya megmarad a nyílt béta indulása után is.

Közületek ki vár még Hearthstone-kulcsra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)