Hirdetés

Hearthstone - nálunk is elkezdődött a nyílt béta

|

Az észak-amerikai indulás után az európai kapuk is megnyíltak, irány regisztrálni!

Hirdetés

A Blizzard decemberben szerette volna mindenkinek elérhetővé tenni a Hearthstone-t, január elején is várattak még minket egy kicsit, de a mai napig csak az játszhatott vele, aki szerzett magának egy kulcsot a zárt bétához. Valljuk be, azért az sem volt olyan nehéz.

Mindenesetre mostmár nem kell vadászni a kódokat, a Battle.neten ugyanis mostantól bárki kipróbálhatja a Hearthstone bétaváltozatát, ami még mindig nem a végleges, de már lényegesen jobban néz ki és jobban viselkedik, mint amivel a zárt béta során játszottunk. Reméljük a szerverek nem fogják megadni magukat, de ha mégis, ne lepődjetek meg, ha a Blizzard új szerverek harcba küldéséig kikapcsolja a nyílt bétára jelentkezést. Szerintünk azért nem lesz olyan nagy roham, több mint egymillióan kaptak kódot a zárt bétához, de ki tudja. Jelentkezni ezen a linken tudtok.

Ha tudtok kínaiul és van androidos vagy iOS-es készüléketek, a kínai klónt se hagyjátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)