Hirdetés

Hearthstone - így gyűrte le a Twitch chat a karazhani sakktáblát

|

Az új kártyás kaland egyik legjobb része a sakk esemény, ahol bábukkal kell levernünk a királyt.

Hirdetés

Disquised Toast már korábban is megoldotta, hogy a Twitch chat beleszólhasson a Hearthstone meccsek alakulásába, de most egy komolyabb feladvány elé állította őket. Oldják meg a One Night in Karazhan sakk kihívását.

A feladat annyi, hogy adottak a sakkfigurák, a játékosnak pedig úgy kell helyeznie azokat, hogy a végén ő maradjon állva. Ez nekem még két próbálkozásba is beletelt, ami azt jelenti, hogy nem vagyok ügyesebb a Twitch chatnél.

A srácok meglepően jól vették az akadályt bár tény, hogy volt már ennél nehezebb kihívás is. Mondjuk a Heroic módban voltak gondok, és úgy néz ki, hogy lesznek is még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)