Hirdetés

Hearthstone: One Night in Karazhan - ilyen a játékmenet

|

Alig telt el egy óra az Adventure csomag bejelentése óta, már fel is került az első játékmenet videó, amiben az első ellenféllel nézhetünk szembe.

Hirdetés

A Hearthstone: One Night in Karazhan egy nagyon fura kaland lesz. Itt még az ezüst étkészlet is minket akar majd kivégezni, de szerencsére lesz pár új lapunk, hogy szembenézhessünk a gonosznak eme brutális formájával.

A Silverware Golem Karazhan első szintjén, a The Parlorban vár majd ránk. Ide Moroes vezet fel bennünket, majd néha figyelmeztet is minket, hogy amúgy egy antik készletet készülünk darabokra verni. Mintha lenne más választásunk.

A fenti képre kattintva magabiztosan elinduló videóban megnézhetitek, hogy hogyan is megy majd le az első viadal Medivh bulitornyában, ahová mindnyájunkat szeretettel vár augusztus 11-től.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)