Hirdetés

Hearthstone: One Night in Karazhan - itt vannak az új kártyák

|

Az új kaland bejelentése óta egyre gyorsabban jönnek az új lapok. A legutóbbi hét kártyát most meg is mutatjuk.

Hirdetés

A Hearthstone: One Night in Karazhan összesen 45 darab új lapot hoz be a máguspókerbe, és egytől egyik izgalmas és érdekes kártyáknak tűnnek. Az elmúlt napokban a fejlesztők bemutattak néhány újdonságot, ezekkel együtt már tizenötöt láttunk a készletből.

A lenti hetesből talán Prince Malchezaar a legérdekesebb. Ha ez a lap a paklidban van, akkor a meccs elején be kell keverned 5 véletlenszerű legendary lényt a paklidba. Ezzel rendesen oda lehet csapni egy fatiguera építő ellenfélnek, de vissza is nyalhat a fagyi.

Az egyetlen bánatom, hogy Moroes egy picit gyengének tűnik, pedig szerettem volna magammal vinni a mágus paklimba. Nektek melyik a kedvencetek a friss kártyák közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)