Hirdetés

Hearthstone: One Night in Karazhan - bemutatkozott Medivh és fegyvere

|

Természetesen az új kaland házigazdája sem maradhatott ki a megszerezhető Legendary lapokból. Emberünk nem csak lenyűgöző szakállát, de varázsbotját is magával hozta.

Hirdetés

Szépen lassan szivárognak a Hearthstone: One Night in Karazhan lapjai. A hétvégén lesz egy livestream esemény, ami alatt valószínűleg az összes, még nem látott kártyát is bemutatják majd, de addig is nézzük meg az esemény házigazdáját, Medivhet.

Az őrző is egy megnyerhető lap lesz, és meglehetősen erős testként jelenik majd meg az asztalon. Bár önmagában egy 8 manába kerülő 7/7-es lény nem üti ki a biztosítékot, de Medivh használója a kijátszáskor hű varázsbotját, az Atiesht is megkapja.

Ha fegyver épp használatban van, és kijátszol egy varázslatot, akkor a staff lehív egy véletlenszerű lényt, aminek ára megegyezik a kijátszott varázslat áráéval.

Kettejük együtt már komolyan megfordíthatja egy meccs állását, bár a komoly manaköltség lehet, hogy sokakat eltántorít majd a használatától. Azt viszont már lelki szemeim előtt látom, ahogy ThijsHS erre épített paklijával fog egyszerre 4 régióban legendet farmolni.

Nektek mennyire tetszik Medivh?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)