Hirdetés

Hearthstone: One Night in Karazhan - színházba kalauzol az új szint

|

A nemrég érkezett Adventure csomag The Opera névre keresztelt szárnyában klasszikus történeteteket élünk újra, természetesen Hearthstone módra.

Hirdetés

Mióta egy ezüst étkészlet próbált minket eltenni láb alól az előző One Night in Karazhan kalandban, már meg sem lepődünk a legújabb különös körítésen. A The Opera névre hallgató szinten három bossharcot kell megvívnunk az új kártyák megszerzésének reményében.

Olyan történetek elevenednek meg a legújabb Hearthstone kihívásban, mint a Rómeó és Júlia, a Piroska és a farkas és az Óz, a csodák csodája. Itt is kap egy kis csapvart a jól ismert játékmenet: Júliát nem győzhetjük le amíg Rómeó az asztalon tartózkodik, az Ózból ismerős boszorkány elleni harcban pedig Dorothee bal oldalon charge-ot, jobb oldalán pedig tauntot kapnak lapjaink, viszont ha elveszítjük, a boszorkány tornádójával elsöpri a játékost.

Ti kipróbáljátok a The Opera pályáit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)