Hirdetés

Az Overwatch hősei Hearthstone-kártyákként is megállnák a helyüket

|

Egy érdekes rajongói alkotásnak köszönhetően most kiderül, milyen lenne egy crossover a Blizzard két játéka között.

Hirdetés

Ha a kártyák mesterei épp nem a különféle paklik összeállításával ügyködnek, vagy az új kiegészítőt várják, akkor bizony van idejük kreatívkodni is egy kicsit, és ilyenkor elég menő alkotásokat láthatunk tőlük. Olyat, mint például a mostani crossover az Overwatch és a Hearthstone között.

Hirdetés

Az e_la_bron nevű redditező úgy gondolta, hogy az Overwatch karakterei kártyákként is jól mutatnának, így hát fogta, és különleges hőslappá alakította mindet, ráadásul egyedi tulajdonságokat is kitalált nekik.

Tracer például egy elég különleges battlecry képességgel rendelkezik, így kijátszása után kapunk egy extra kört, sőt még a hero powerje is passzív, és minden kör végén ad egy Shadowstep lapot.

Zaryának saját fegyvere van, a divine shieldet adó hero power pedig remekül működne a Hearthstone játékmechanikáival, és még a hős Overwatch-beli változatához is hű maradna.

Ha kíváncsiak vagytok a többi kártyára is, akkor az alábbi galériában megtaláljátok az összeset.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)