Hirdetés

Hearthstone - komoly változások jönnek a kártyacsomagokat illetően

|

Hamarosan már nem kell azért bosszankodnunk, mert negyedik alkalommal kapjuk meg ugyanazt a legendás lapot.

Hirdetés

Biztosan ti is ismeritek azt az érzést, amikor izgatottan kibontotok egy frissen szerzett kártyacsomagot, és az egyik kártya mögött feltűnik a narancssárga fény, aztán felfordítva csalódottan konstatáljátok, hogy már megvan, és mehet a darálóba. Jó hír: a Blizzard most segít rajtatok, és számos dolgot átalakít.

Hirdetés

Személyesen a játék rendezője, Ben Brode jelentette be, hogy nem sokára fontos változásokat eszközölnek a csomagnyitások kapcsán. Az első és talán legfontosabb újítás, hogy nem nyithatunk olyan legendás kártyát, ami már megvan, és a többi lapból is csak annyit kaphatunk egyszerre, amennyit tudunk használni egy pakliban, tehát kettőt.

A másik fontos változtatás pedig az, hogy egy új kiegészítő megjelenésekor az első tíz kinyitott csomagban biztosan találni fogunk legalább egy legendás lapot, tehát nem lesz már olyan, hogy amíg mások mindenféle jóságokat nyitnak, mi csak vackokat kapunk.

A játékosok biztosan jól fogadják majd, hogy a fejlesztők belenyúlnak egy kicsit az RNG-be, szóval köszi, Blizzard!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)