Hirdetés

Hearthstone - az új frissítés öt közkedvelt lapot nerfelt

|

A Blizzard több olyan kártyát is gyengített egy kicsit, amelyek fontos részét képezik néhány népszerű paklinak.

Hirdetés

Az elmúlt évek során rengeteg bivalyerős és ötletes paklit raktak össze a Hearthstone játékosai, amelyekkel elég gyakran találkozhatunk a Standard módban. Most azonban lehetséges, hogy szükség lesz némi változtatásra, mert megérkezett a sokak által rettegett nerf.

Hirdetés

A Blizzard összesen öt kártyán módosított egy kicsit, hogy így segítsék hosszú távon a Standard és a Wild módot is. Megváltozott két közkedvelt druida lap, így a Wild Growth 2 mana helyett már 3-ba kerül, a Nourish költsége pedig az eddigi 5-ről 6 manára emelkedett. A paladinok által használt Level Up! sem úszta meg a dolgot, így az már nem 5, hanem 6 manába kerül.

A Saronite Chain Gang kártyának a Battlecry képessége változott meg egy picit, így a kijátszása után nem egy másolatot kapunk a minionból, hanem csak egy újabb Saronite Chain Ganget. Ennek köszönhetően például Shudderwock már nem fogja lemásolni magát, miután valaki lerakja a pályára.

Végül pedig módosult a Leeching Poison is, ami ugyan 2 mana helyett 1-be kerül, viszont nem örökre ad a fegyverünknek Lifestealt, hanem csak arra a körre, amelyik során kijátszottuk a lapot. További részletekért és a változások indoklásáért látogassatok el a hivatalos oldalra.

Ti szoktátok használni valamelyik fenti lapot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)