Hirdetés

Hearthstone - profi játékost vett fel a Blizzard

|

Rengeteg sikeres játékos emelkedett ki a Blizzard virtuális kártyabarlangjából, végre valakinek eszébe jutott, hogy talán segíteni is tudnak a fejlődésben.

Hirdetés

Ryan ‘Realz’ Masterson az egyik legjobb a legjobbak között. A Hearthstone stream csatornájának népszerű (nagyon tanulságos a kezdők és haladók számára is) és a profi mezőny legelismertebb tagja. Nem csoda, hogy a Blizzard őt szemelte ki.

Realz csatlakozott a Team 5-hoz, hogy játéktudásával segítse a fejlesztést. A csapat feje, Ben Brode maga mondta, hogy rendkívül nagyra értékelik a profik segítségét, ennek köszönhető például, hogy a Naxxramas kiegészítővel bekerült kártyák nem borították fel a játék egyensúlyát és mégis izgalmas újdonságot hoztak sokak paklijába.

Sok sikert kívánunk Realznek a további munkájához, reméljük, hogy emellett nem hagy fel a streammel sem. Van még mit tanulnunk ugyanis.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)