Hirdetés

Hearthstone - egy kis szerencsével 3000 kártyacsomagot és menő cuccokat nyerhetsz

|

Két héten keresztül zajlik majd a nyereményjáték, amin rengeteg ajándék kerül kiosztásra.

Hirdetés

Tavaly elég sok mindennel bővült a Blizzard népszerű kártyajátéka. A különböző tartalmi frissítésekkel az egyjátékos kalandok mellett temérdek új lapot kaptunk, és a srácok most úgy döntöttek, méltó módon ünneplik meg a Hearthstone tavalyi évét, a Year of the Mammoth-ot.

Hirdetés

Február 1-én veszi kezdetét a Quest for Packs nyereményjáték, ami egészen február 14-ig tart, és nagyon egyszerű részt venni rajta. Mindössze annyi a dolgotok, hogy minden nap beléptek, és teljesítitek a napi küldetést. Ráadásul minden egyes elvégzett feladat plusz eggyel növeli az esélyeteket az egészen elképesztő főnyereményre.

A promóció végén egyetlen játékos 3000 darab kártyacsomaggal lesz gazdagabb, amelyek között 1000 Journey to Un'Goro, 1000 Knights of the Frozen Throne, és 1000 Kobolds & Catacombs csomag található. Emellett a győztes megkapja még a Lich King sisakját, illetve egy pólóból, sapkából és kitűzőből álló ajándékcsomagot.

Azonban nem csak egyetlen játékos jár majd jól, ugyanis 1000 résztvevő markát ütheti egy Mammoth Card Bundle, ami 10-10 kártyacsomagot tartalmaz a tavalyi kiegészítőkből. 50 000-en pedig egy Mammoth Packet kapnak, amiben 1-1 csomag van a tavaly megjelent kiegészítőkből.

Egyébként a 10.2-es patch megjelenésével együtt limitált ideig a boltból is megvásárolható lesz a Mammoth Card Bundle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)