Hirdetés

Hearthstone - még mindig nem megy a rangsorolt játék

|

Tegnap kellett volna elindulnia a Hearthstone legújabb szezonjának, de egy váratlan probléma miatt a Blizzard kénytelen volt teljes egészében kikapcsolni a Ranked játékmódot.

Hirdetés

A márciusi frissítés komoly változásokat hozott a Hearthstone Ranked játékmódjába. Vagyis csak hozott volna, az indulás ugyanis egyelőre várat magára.

Hirdetés

A jövőben minden szintlépéshez 5 csillagot kell majd gyűjtenünk, így alacsonyabb szinten kicsit lassabb lesz az előrejutás, azonban az ajándék hátlaphoz mostantól elég mindössze 5 nyert meccs. Szintén fontos változás, hogy minden szezon végén pontosan 4 rangot esik majd vissza minden játékos, ami kifejezetten kellemes változás azok számára, akik magasabb szinten játszanak.

Azonban hiába érkezett meg tegnap a frissítés, az új rendszer valamiért nem működött, ezért a Blizzard teljes egészében kikapcsolta a Ranked módot, és mivel ezidáig nem jöttek rá, mi okoza a problémát, még mindig nem indulhatott el a grind. Természetesen ha változás áll be, azonnal szólunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)