Hirdetés

Hearthstone: Rastakhan's Rumble - ezt kell tudni a mai megjelenésről

|

A Blizzard kártyajátékának legfrissebb készlete még ma megérkezik. Elmondjuk, hogy pontosan hánykor, és milyen extrákra lehet számítani.

Hirdetés

Már minden kártyalapot bemutatott a Blizzard a Hearthstone: Rastakhan's Rumble kiegészítőből, és a megjelenés előtti események is lepörögtek. Már tényleg csak a megjelenés van hátra, ami itthoni idő szerint ma este 7-re várható.

Hirdetés

Addig az időpontig van lehetőségetek bezsákolni a Rastakhan hőssel járó előrendelői csomagot, utána már nem fogjátok tudni beszerezni. Ha úgy döntenétek, hogy nem adtok ki pénzt az új szettre, akkor sem maradtok friss kártyák nélkül. Mindenki, aki a megjelenés utáni napokban bejelentkezik a Hearthstone-ba, kapni fog 6 Rastakhan's Rumble csomagot, 1 Loa lapot (Legendary minion), és az ahhoz tartozó spiritből (alacsony manaköltségű, ritka minion) 2 darabot. Ezen felül ha elvándoroltok erre az oldalra, és kiválasztjátok kedvenc csapatotokat, akkor egy extra kártyacsomagot is kaptok majd.

Sok szerencsét mindenkinek az esti nyitogatáshoz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)