Hirdetés

Hearthstone - újból elérhetőek lesznek a régi kiegészítők és kártyacsomagok

|

Ha esetleg bárki lemaradt volna valamelyik újdonságról, hamarosan lehetősége lesz bepótolni.

Hirdetés

Nem vetted meg a Curse of Naxxramas kalandot? Esetleg még nem játszottál, amikor megjelent a Goblins vs Gnomes kiegészítő? Semmi probléma, a Blizzard jóvoltából nem sokára ismét megvásárolhatjuk őket, de azért van egy kis csavar a dologban.

Hirdetés

A játék Standard módjából folyamatosan kerülnek ki a régebbi kiegészítők lapjai, amiket így már csak Wildban használhatunk, és a boltból sem vehetünk ilyen kártyákat tartalmazó csomagokat. Ez most megváltozik, ugyanis a stúdió bejelentette, hogy a következő hetekben elérhetővé válik az online áruházban a Curse of Naxxramas, a Blackrock Mountain és a The League of Explorers egyjátékos kaland, illetve Goblins vs Gnomes és The Grand Tournament kártyacsomagokat is vásárolhatunk.

Mivel ezek a Blizzard áruházában lesznek elérhetőek, így valószínűleg csak valódi pénzért vásárolhatjuk meg őket. Az árakról még nem tudunk semmit, de ez jó lehetőség lehet annak, aki pótolni szeretné ezeket az extra tartalmakat.

Közben már zajlik a korábban bejelentett Wild torna is, és ahogy a nevében is szerepel, egészen vad paklikat láthatunk a résztvevőktől, így ha épp néznétek egy kis Hearthstone-t a hétvégén, akkor látogassatok el a játék hivatalos Twitch csatornájára.

Nektek van olyan Hearthstone kaland vagy kiegészítő, ami kimaradt, és szívesen bepótolnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)