Hirdetés

Hearthstone - augusztusban rajtol a következő kiegészítő, ütős lapok lesznek benne

|

A Blizzard elárult néhány érdekességet a valamivel több mint egy hónap múlva debütáló csomagról.

Hirdetés

Az első teaser alapján sejteni lehetett, hogy a következő kiegészítőben fontos szerepet töltenek majd be a League of Explorers hősei, a most leleplezett infókból pedig egyértelművé vált, hogy pontosan milyen tervei vannak a Blizzardnak.

Hirdetés

Egyrészt visszatérnek a küldetések, amikkel izgalmas extrákra, például egy táposabb Hero Powerre tehetünk szert meccs közben. Az új kulcsszó a Reborn, ami 1 életerőn egyszer azonnal visszahozza az épp meghaló lényt.

A Priest, Warrior, Warlock és Rogue játékosok úgynevezett Plague lapokkal is gazdagodnak. Íme néhány kártya a szettből:

A Saviors of Uldum 135 új lapot tartogat, és augusztus 6-án debütál. Az 50 pakkos booster csomag 50 dollárba fáj, emellé egy Elise Starseeker hátlapot és egy arany Legendary-t is kapunk, míg 80 dollárért az említett dolgok mellé +30 csomagot és egy Elise Starseeker druida portrét is kapunk. A küldetés megjelenését követő 90 napban belépők egy ajándék questet is bezsákolhatnak.

A kiegészítő egyjátékos kampánya valamikor szeptemberben debütál majd.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)