Hirdetés

A Hearthstone csapatának két egykori vezetője most egy Marvel játékon dolgozik

|

A mindig mosolygós Ben Brode és a folyton pörgő Hamilton Chu éppen a szuperhősös osztaggal dolgozik valami titkos projekten.

Hirdetés

Brode és Chu tavaly léptek le a Blizzard Hearthstone csapatától, azóta pedig megalapították saját stúdiójukat Second Dinner néven. A cég egy 30 milliós befektetési alapot kapott a NetEase-től, azóta pedig nagy titokban dolgoznak valamin.

Hirdetés

Mint kiderült az a valami egy Marvel játék. Jay Ong, a Marvel Games elnöke árulta el, hogy évekig dolgozott a srácokkal, és pontosan őket akarja egy Marvel projekt élére.

"Nekik, és a Second Dinner tagjainak köszönhetjük a történelem legjobb játékainak egy részét. Most a Marvel Games csapatával együtt dolgoznak a Marvel Univerzum bővítésén. "

A mindig szerény Hamilton Chu is nyilatkozott az ügyben.

"Minden valószínűség szerint ez lesz a valaha alkotott legjobb játék. Csináltunk erről egy táblázatot is, szóval meglehetősen biztos vagyok ebben. El fog tartani egy darabig, amíg összerakjuk, de mi már nagyon élvezzük a játékot a prototípussal. Alig várjuk, hogy megmutathassuk azoknak, akik jönnek állásinterjúra. Ja, egyébként, éppen kitettünk néhány új ajánlatot, melyeket érdemes lehet meglesni." 

A Second Dinner éppen kliens fejlesztőket és technikai művészeket keres. Ben leginkább amiatt izgatott, hogy más véleményeket is kapjon a projektről. Akárhogy is, a dinamikus duó nagyon fel van pörögve, mi pedig reméljük, hogy tényleg olyan jó Marvel játék lesz a végeredmény, mint amit most ígérgetnek (és nem kártyajátékos mércével mérve).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)