Hirdetés

Hearthstone - már itt is van Secret Cow Level, így oldhatod fel

|

A Diablo 20. születésnapja a Blizzard összes játékát felbolygatta, így a Hearthstone-ban is egy igazi kihívás várja azokat, akik szeretik az Easter Eggeket.

Hirdetés

Mint azt a legtöbben talán már észrevettétek, ezen a héten a Tavern Brawl jutalma nem egy ingyen pakli, hanem egy hátlap, amit akkor zsákolhattok be, ha legyőzitek a Dark Wanderert. Ez alapjaiban nem is kifejezetten nehéz, egy valamire való paklival bárki képes lehet rá, az izgalmak azonban még csak itt kezdődnek.

Ha sikerül kiderítenetek, hogy mi a kijátszott 3 Secret, akkor egy meglepetés vár rátok. Összesen 10 lehetőség van, amelyek különböző feltételek szerint aktiválódnak (például ha kijátszol egy tauntot, vagy ha mindkét játékos leesik 15 hp alá). Ha ne akartok vesződni a felfedezéssel, ide kattintva megtaláljátok az összeset, ráadásul egy decket is összeraktak, amivel viszonylag könnyű teljesíteni a kihívást.

Ha ez megvan, akkor beszippant titeket a portál és meg kell küzdenetek a Cow King végtelen hordáival (50 lapos a paklija, és halál esetén visszakeveri a minionokat, valakinek mégis sikerült egy mill deckkel megvernie). Persze az a legegyszerűbb, ha ti magatok változtok át, mint például Amaz is tette:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)