Hirdetés

Hearthstone - több meta decket is térdre kényszerít ez az egyetlen lap

|

Rengeteg izgalmas lapot mutatott már a Blizzard az új kiegészítőből, ma pedig egy olyat is megvillantottak, ami önmagában képes átalakítani a metát.

Hirdetés

A Jade archetípus bevezetése óta jelentősen megváltozott a Hearthstone képe, és bizonyos paklik nagyon elértéktelenedtek, mert egyszerűen képtelenek lépést tartani a végtelenségig elnyújtható, egyre nagyobb lényeket az asztalra pakoló Druiddal.

A most bemutatott Skulking Geist többek között ennek a trendnek vet majd véget. A bármilyen deckben használható lap megsemmisíti az összes 1 manás spellt a játékos és az ellenfél deckjében és kezében is. Ez ugye azt jelenti, hogy a Jade Druid például elveszíti a Jade Idolt, amivel képes végtelen lapot generálni.

De hasonlóan nehéz helyzetben lesznek például az Inner Fire - Divine Spirit kombóra építő papok és az Evolve Shamanok is. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)