Hirdetés

Hearthstone - te észrevetted a halálos kombót?

|

Mindig meglátod a tökéletes játékot, még akkor is, amikor a világ legjobbjainak nem áll össze a kép? Most bizonyíthatsz.

Hirdetés

A Hearthstone streamek legizgalmasabb pontja általában az a rész, amikor a videós nem veszi észre a halálos sebzést, elrontja a kombót, a chat pedig felbolydul, mintha kitört volna a harmadik világháború.

Márpedig sokszor előfordul, hogy a megoldás egyáltalán nem kézenfekvő, és a levezetéshez legalább egy mérnöki diplomára van szükség (emlékeztek még a régi patron warriorra?). A ZeroMana csatorna most épp egy ilyen sorozatot indított: a sakkfeladványok mintájára különböző problémák elé állítják a nézőket, csak itt a matt helyett a lethalt kell megtalálni. Látszik, hogy nem kevés időt raktak a videóba, kifejezetten minőségi anyaggal van dolgunk. A videót ne állítsátok meg, próbáljatok meg beférni a rendelkezésre álló időbe! Nekem nem mindenhol sikerült, de hátha ti ügyesebbek vagytok.

Hogy ment?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)