Hirdetés

A streamjeit rendszeresen tönkretevő társaságot buktatott le a Hearthstone videós

|

Kripparrian megelégelte, hogy egy társaság rendszeresen arra játszott, hogy hazavágják a Hearthstone arénájában vívott meccseit, így egy kicsit utánanézett a nem túl kedves játékosoknak.

Hirdetés

Ugyan a stream sniping inkább az e-sportban számít súlyos vétségnek, az egyszerű szórakoztatást célzó közvetítések közben is elég idegesítő tud lenni. Az utóbbi időben egy társaság megcélozta a Hearthstone egyik legnépszerűbb streamerét, Kripparriant is, aki nem hagyta ennyiben a dolgot.

Hirdetés

A videós egy ideje már gyanakodott rá, hogy az ellenfelei gyakran nézték a közvetítéseit és nem csupán azt használták ki, hogy látják, mi van a kezében. Azt is kilesték, milyen paklit állított össze a Hearthstone arénamódjában és számtalan regisztrált fiókjuk közül azzal indultak játszani, amivel sikerült szert tenniük egy olyan összeállításra, ami erős Kripp paklija ellen. Elkövették viszont azt a hibát, hogy egyszer elfogadták a videós barátfelkérését a Blizzard Appben és így Krippnek álnéven sikerült felvennie a kapcsolatot a stream sniperekkel.

Így azt is megtudta, hogy az élő közvetítésekben használt késleltetést úgy kerülték meg, hogy valaki Kripp barátlistájára férkőzött, így biztosan tudták, mikor jelentkezik játékra a videós. Ilyenkor pedig ők is játszani indulnak, ami elég jó esélyt jelent arra, hogy szembekerüljenek vele. A streamer szerint viszont most, hogy megtalálta a stream snipereket, egy időre sikerült kivonnia őket a forgalomból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)