Hirdetés

Hearthstone - akármennyire szeretnénk, egyelőre nem jön Switchre

|

Adná magát, hogy a Blizzard játéka a Nintendo konzoljára költözzön, de a kiadónak egyelőre nincsenek erre vonatkozó tervei.

Hirdetés

A Switch egy sokoldalú gép, ami egyebek mellett érintőképernyőt is kapott, viszont ezt nem sok játék használja ki. 

Hirdetés

A Hearthstone PC-n, Mac-en, iOS-en és Androidon játszható, és mint utóbbi kettő változat mutatja, megoldható, hogy érintőképernyőn is kényelmesen lehessen kártyázni. A Blizzard viszont nem hajlik arra, hogy a játékot Switchre költöztesse. Egy interjúban Dean Ayala vezető tervező kijelentette, nincsenek tervek a Hearthstone Switchre átültetésére vonatkozóan, tagadva a korábban felmerült pletykákat.

Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, nem is a kezelés a probléma, hanem az, hogy mivel a HS egy online játék, állandó internetkapcsolatot igényel, és míg okostelefonokon ez mobilnettel adott, a Switch esetében egy fokkal bonyolultabb a dolog. Valójában persze nem tudhatjuk, mi áll a háttérben.

A játék előreláthatólag sem Xbox One-ra, sem PS4-re nem jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)