Hirdetés

Hearthstone - visszaállítják az arénát, elfelejthetjük a szinergiát

|

A kiegészítővel érkező újítás nem igazán győzte meg a rajongókat, a sok sírás miatt a Blizzard úgy döntött, inkább kiveszik a játékból az egészet.

Hirdetés

A Knights of the Frozen Throne megjelenése után arra lettek figyelmesek a játékosok, hogy valami mintha máshogy működne az arénában. Bár a Blizzard nem verte nagy dobra, valóban átdolgozták a rendszert, ami sokszor nehéz helyzetbe kényszerítette a játékosokat.

A Synergy rendszer lényege, hogy az első két lap mindig valamilyen kombó lap, ami köré aztán lehet decket építeni (valamilyen murloc, dragon, elemental, Kazakus, N'zoth, stb). Ez így önmagában nem lenne rossz, csakhogy a draft hátralévő részében semmi nem változott, így lehet, hogy kivetted a N'zoth-ot az első körben (mert mondjuk Patches és Lorewalker Cho volt a másik két lehetőség), aztán egyetlen deathrattle lapot sem kaptál. Vagy ha kaptál, akkor az rosszabb volt, mint a másik lehetőség, de gyakorlatilag muszáj voltál ezt kivenni, különben lenne egy halott lap a paklidban.

Sokat háborogtak emiatt a játékosok, és úgy látszik, a Blizzard meg is hozta a döntést. Mike Donais, a játék egyik dizájnere Redditen árulta el, hogy a Synergy rendszert teljes egészében kiveszik, és az első két pick is ugyanolyan lesz mint a többi. A változtatásra azonban még várni kell, ugyanis nem a hamarosan érkező nerfekkel együtt, hanem az azt követő patch keretében nyúlnak bele az arénába.

Ti mit szóltok a dologhoz? Szerettétek a szinergiát, vagy jobb lesz nélküle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)