Hirdetés

Hearthstone - bemutatkozott a The Boomsday Project kiegészítő

|

Alig egy hónap múlva már jön is a következő Hearthstone szett, ami ezúttal Dr. Boom új találmányaival tölti fel a játékot.

Hirdetés

A Hearthstone egyik legismertebb egysége, Dr. Boom saját labort nyitott, ahová tárt karokkal várja a gyakornokokat. A játékosoknak lehetőségük lesz az ott talált fura robotokat és kütyüket a paklijaikba építeni.

Hirdetés

A The Boomsday Project című új kiegészítő 135 új kártyát hoz, melyek között lesz 9 legendary varázslat is. A rajongók már előrendelhetik az 50 vagy 80 csomagból álló kezdőfelszerelést, utóbbihoz pedig egy Mecha-Jaraxxus Warlock hős is jár.

A szett új mechanikája a Magnetic, ami a Mech minionokra hat. Ha van egy Magnetic szörnyünk, akkor azt rátehetjük egy már lent lévő Mech szörnyre, így a Magnetic lap támadása és élete hozzáadódik az alaphoz. Kezdődhet a Megazord építés.

A varázslatok között lesznek Project varázslatok, melyek ugyanúgy hatnak mindkét játékosra, valamint Omega hatások is, melyek akkor aktiválódnak, ha kijátszáskor 10 manánk van.

A kiegészítőben természetesen lesz egy egyjátékos modul is, ami különböző puzzle feladatokat ad majd. Készülnek küldetések, ahol egy már folyamatban lévő menetbe csöppenünk, és meg kell azt nyernünk, de olyan feladatokat is terveznek, ahol csak túl kell élni adott ideig. A cél 100 puzzle teljesítése, és Dr. Boom leverése.

A kiegészítőcsomag augusztus 7-én fog megjelenni, a The Puzzle Lab modul pedig augusztus 21-től lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)